Napractiva - Huddinges naprapat - Bästa naprapat i Huddinge - Logga - Vit - 80x79

Massage Huddinge

Eliminera värk & stress av alla slag!

Massage Huddinge

Massage, Tjänster

Vår sköna, djupgående massage i Huddinge kan snabbt hjälpa dig eliminera värk & stress av alla tänkbara slag! Få snabb lindring från huvudvärk, rygg- och nackproblem, axelspänningar, ömma muskler och mycket mer, med bästa massage i Huddinge! Din smärta kan t ex vara resultatet av mycket stillasittande, vilket ofta leder till stelhet, muskelvärk, med mera. Napractiva – Huddinges naprapats massage rekommenderas som en perfekt lösning på i synnerhet alla sådana – men även många andra – problem. Så varför vänta? Du kan slippa värk och stress redan idag! Varmt välkommen!

Du kan snabbt & enkelt boka bästa massage i Huddinge genom att helt enkelt trycka på knappen ’Boka tid’ strax nedan eller till höger! Napractiva – Huddinges naprapats proffsiga naprapater, massörer och akupunktörer erbjuder en holistisk och trygg naprapatbehandling i Huddinge, tillsammans med unikt effektiv och skön massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching & även friskvård för personal.

BOKA TID
Massage Huddinge: Varför massage?

Letar du efter riktigt skön och effektiv massage i Huddinge med omnejd? Då bör du definitivt inte missa att testa Napractiva – Huddinges naprapats massage, nära dig i Huddinge med omnejd! Vi anpassar alltid massageteknikerna efter dina unika behov för att lindra smärta orsakad av bl a spända muskler, eliminera stress och konsekvenser av stress, främja bättre och djupare andning, med mycket mer! Våra massagetjänster ökar blodflödet, hjälper till att koppla av kroppen och ger långvarig lindring. Dessutom är vår trevliga, lugna och välkomnande miljö den perfekta platsen du kan verkligen andas ut och koppla av på. Så varför inte boka en tid redan idag och börja må bättre? Hjärtligt välkommen! 

Massage Huddinge: Både terapeutiska och hälsosamma effekter

Vad är massage egentligen? Varför och när rekommenderas den?

Massage är en universell manuell behandlingsteknik som har både terapeutiska och hälsosamma effekter på människokroppen. Massagen används bl a för att lindra smärta, eliminera stress och öka kroppens rörlighet. Hos oss på Napractiva – Huddinges naprapat hittar du duktiga, proffsiga, topprecenserade massörer som kan snabbt hjälpa dig må mycket bättre! Nedan fokuserar vi lite på fördelarna med massage och vad massagen kan hjälpa dig med.

En av fördelarna med massage är dess förmåga att hjälpa kroppen till ett tillstånd av djup lugn. Massagen minskar nivåerna av hormonet kortisol i kroppen, vilket utsöndras i stora mängder när människokroppen utsätts för stress. När kroppen är avslappnad, kan den lättare ta emot syre och blodcirkulationen förbättras, vilket ger en ökad känsla av välbefinnande.

En annan fördel med massage är att den kan lindra smärta som orsakas av till exempel spända muskler, dålig hållning, ensidigt arbete eller trauma. Det finns olika typer av massage som kan användas beroende på patientens individuella behov. En av de vanligaste massageformerna är klassisk massage, som är en mjuk och avslappnande massageform som fokuserar på att mjuka upp spända muskler, samt öka blodcirkulationen. Andra massageformer som kan användas är djupgående idrottsmassage, samt triggerpunktsmassage som är mer inriktade på att lösa upp spänningar i djupare muskler.

Vår massage nära dig i Huddinge kan också hjälpa dig förbättra kroppens rörlighet och minska stelhet. Äldre personer kan till exempel i synnerhet dra nytta av massage för att bibehålla god rörlighet, oavsett ålder. Atleter och idrottsutövare kan använda massage för att öka sin flexibilitet och minska risken för skador. Dessutom kan massage hjälpa till att öka kroppens energinivåer och även markant förbättra sömnen!

Massage har även positiv inverkan på din mentala hälsa. Den kan alltså lindra stress, ångest och depression genom att bl a minska nivåerna av stresshormonet kortisol och samtidigt öka produktionen av dopamin och serotonin – båda viktiga för att bibehålla en bra mental hälsa. Dessutom kan massage hjälpa dig att slappna av och ökar även din medvetenhet om kroppen.

Det finns också studier som har visat att massage kan ha en positiv inverkan på många olika sjukdomar. Till exempel kan massage hjälpa till att lindra symtom vid huvudvärk, spänningshuvudvärk, migrän, fibromyalgi och ledvärk. Massage kan också hjälpa till att sänka blodtrycket, förbättra matsmältningen och lindra symptom vid ångest.

Det är dock viktigt att poängtera att massage inte är en komplett ersättning för läkarvård. Om du t ex lider av allvarliga sjukdomar, bör du alltid rådgöra med en kompetent läkare innan du börjar med massage. Massage är annars en utmärkt lösning på alla möjliga hälsoproblem – snabbverkande, tryggt och riktigt njutbart dessutom!

När du söker efter massage i Huddinge med omnejd är det också viktigt att välja en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi. En duktig massör kan hjälpa dig att hitta de områden i kroppen som behöver behandling, samt skräddarsyr en behandlingsplan som passar just dig.

En annan viktig faktor att ta hänsyn till är valet av massageoljor. De flesta massörer använder speciella oljor som är speciellt utformade för att användas i massage. Oljorna kan innehålla olika ingredienser, såsom lavendel, eukalyptus eller pepparmynta, som har avslappnande eller uppiggande egenskaper. Våra massörer i Huddinge använder endast de finaste, noga utvalda oljor, vilket ytterligare ökar och förstärker effekter av massage du får hos oss.

En annan sak att tänka på är var du vill ha massagen. Oavsett vad du väljer är det viktigt att du känner dig bekväm och avslappnad under massagen. Miljön bör vara anpassad för att hjälpa dig slappna av och få bästa tänkbara resultat av din massage.

Vi rekommenderar dessutom å det varmaste att du får din massage regelbundet för att uppnå maximala fördelar. En enstaka massage kan vara avkopplande och verkningsfull också, men för att uppnå långsiktiga resultat bör du definitivt överväga att få massage regelbundet. Våra erfarna massörer hjälper dig gärna skräddarsy en behandlingsplan som passar just dina behov och önskemål!

Oavsett om du behöver lindra smärta, minska stress eller förbättra din rörlighet kan massage vara en riktigt effektiv behandlingsmetod. Se bara till att välja en erfaren massör och få gärna massage regelbundet för att uppnå maximala fördelar.

Massage är alltså en universell, manuell behandlingsteknik som kan ha både terapeutiska och hälsosamma effekter på människokroppen. Massagen kan hjälpa dig snabbt lindra smärta, eliminera stress och öka kroppens rörlighet. Dessutom kan massage ha positiv inverkan på din mentala hälsa genom att mitigera stress, ångest och depression. För maximala fördelar rekommenderas en erfaren massör och även att få massage regelbundet.

Massage Huddinge: En riskfri behandling med bara positiva effekter

Napractiva – Huddinges naprapats massage i Huddinge är riskfri och bland annat:

  • gör dina vävnader mer flexibla
  • har snabbt smärtlindrande effekt
  • sträcker ut och slappnar av dina muskler
  • förbättrar cirkulationen & eliminera organiska toxiner
  • ökar ditt mentala välbefinnande
  • med mycket mera!
Massage Huddinge: Massage & muskelsmärta

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten, massören eller akupunktören. Fokus ligger på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Våra erfarna naprapater i Huddinge vet att behandlingarna som massage kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt att du som har återkommande eller långvariga besvär lär dig ta hand om din kropp med hjälp av specifik träning vi gärna hjälper till med.

Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT). Orsaken till smärtan kan vara många och det är viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är dessutom viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan också ofta vara läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta för länge kan ofta vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar våra proffsiga massörer i Huddinge itu med. Du kan tryggt luta dig mot oss och vår kunskap & expertis. Vi hjälper dig alltid steg för steg uppnå de alldeles bästa, långsiktiga resultat av din massage – tryggt & säkert. Hjärtligt välkommen!

Massage Huddinge: Terapeutisk massage

Vår terapeutiska massage i Huddinge består av en serie specifika, terapeutiska grepp och rörelser som utförs av massageterapeuten under massagen. Terapeutisk massage i synnerhet lindrar smärtor av patologisk och funktionell natur, samt ursprung. Terapeutiska grepp och rörelser massageterapeuten utför under sådan massage påverkar kroppens djupaste fysiologiska funktioner och betydligt påskyndar självläkningsprocesser.

Terapeutisk massage används mest vid behandling av neuromuskulära och muskeloskeletala störningar. Efter en terapeutisk massage ökar dessutom eliminering av toxiner enormt. Snabb aktivering av cirkulation- och lymfsystemet förbättrar samtidigt tillförsel av syre till vävnaderna och energiflödet i kroppen accelereras simultant, med en betydligt ökad produktion av endorfiner. Många fler välgörande effekter följer!

Idrottsmassage Huddinge: Behandla & förebygg idrottsskador

Idrottsmassage är en terapeutisk massageteknik som används i stor utsträckning för behandling och förebyggande av patologier framförallt inom idrotten. Läs gärna mer om vår idrottsmassage i Huddinge här på följande dedikerade sida om just vår: Idrottsmassage Huddinge.

Massage Storstockholm: Boka på din ort

Boka bästa massage i Stockholm
Boka bästa massage i Sollentuna
Boka bästa massage i Bromma
Boka bästa massage i Danderyd
Boka bästa massage i Ekerö
Boka bästa massage i Farsta
Boka bästa massage i Gustavsberg
Boka bästa massage i Haninge
Boka bästa massage i Huddinge
Boka bästa massage i Järfälla
Boka bästa massage i Kista
Boka bästa massage i Kungsholmen
Boka bästa massage i Märsta
Boka bästa massage i Nacka
Boka bästa massage i Solna
Boka bästa massage i Spånga
Boka bästa massage i Sundbyberg
Boka bästa massage i Södermalm
Boka bästa massage i Södertälje
Boka bästa massage i Tumba
Boka bästa massage i Täby
Boka bästa massage i Upplands Väsby
Boka bästa massage i Vallentuna
Boka bästa massage i Vällingby
Boka bästa massage i Värmdö
Boka bästa massage i Åkersberga
Boka bästa massage i Älvsjö
Boka bästa massage i Östermalm

Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader

Napractiva Rehab

Taggar

Massage Huddinge

v

Nöjda kunder

"Kanske bästa i Sverige 🙏"

Jerry Orrebacken

Kund

"Fantastiskt! De långvariga ryggproblem jag dragits med under många år har efter bara några få besök hos Julian minskat rejält. Detta har ingen av alla de tidigare kiropraktorer eller naprapater jag besökt genom åren lyckats med. Trevligt, effektivt och med goda resultat."

Rikard Ericsson

Kund

"Fruktansvärt bra service och idrottsmassage! Kan starkt rekommendera!"

Anes Burnic

Kund

"Julian är grymt duktig. Redan från första besöket kunde han minska min smärta. Han har behandlat mig över ett år nu. Och nu behandlar han mitt handikapp och jag ser väldiga förbättringar. Helt grym snubbe."

Johan

Kund

"Jag kan verkligen rekommendera Napractiva. Jag har gått till Therese i lite över ett halvår och har fått så bra hjälp med mina ryggproblem."

Emilie Kindvall

Kund

"Nybesök – Har haft problem i över 30 år. Gått till många men ingen har kunnat hjälpa mig med höften, bröstrygg och nacken. Julian hade ett fantastiskt bemötande. Ställde många frågor och hittade direkt grundproblemet. Julian, jag gillar ditt sätt att läsa 'kunden', se det dolda, vara rak, tydlig, professionell och ärlig. Du har humor med glimten i ögonen. Vilken gåva att du kan hjälpa människor. Jag kände mig redan bättre efter första behandlingen. Är hoppfull och tacksam. Rekommenderar varmt!"

Katharina Brannlund

Kund

"Professional, friendly, competent and likeable!"

David Bergman

Kund

"Har varit till mängder av olika kiropraktorer, massörer och naprapater utan resultat, men Julian är den första som har gett mig genuint hopp om förbättring. Extremt professionell, men samtidigt ett tryggt bemötande med ett genuint intresse och engagemang att hjälpa till. Rak och ärlig. Rekommenderar starkt."

Ronja Brännlund

Kund

"Jag rekommenderar 100% Napractiva, där är alla väldig duktiga och professionella. 😊"

Andrea Restrepo

Kund

"Professionellt hjälp, Julian är väldigt kunning. Smärtan försvinner efter några behandlingar."

Ksenia Augervald

Kund

"Jag hade ont när jag kom dit men nästan smärtfri när jag gick. Tack för hjälpen."

Imran Jakobsson

Kund

"Underverk för min axel, arm och nacke. Har inte haft så här mycket hopp om bättring på evigheter."

Lotta Hammarström

Kund

"Proffsigt bemötande och otroligt bra naprapat! Här känner man att man är i trygga händer. 🌸"

Nina Ahlgren

Kund

"Fantastik behandling och bemötande. Jag känner mig väldigt trygg och i goda händer. Så proffsig behandling som hjälper mig så mycket!! Tack tack tack. ☀️🙏"

Fia Aunsmo

Kund

"Jag har nyligen besökt denna fantastiska naprapat och jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min upplevelse. Naprapaten var mycket kunnig och professionell, och behandlingen var verkligen effektiv. Jag upplevde ständig smärta i ryggen och nacken och hade svårt att hitta lättnad från mina besvär. Men efter att ha besökt naprapaten kände jag en omedelbar förbättring av min smärta och ökad rörlighet."

Patrick

Kund

"Fantastisk kvalitet i bedömning och behandling av skada. Professionellt. Super nöjd."

Charles Wyatt Ehrstedt

Kund

"Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av Julian och Napractiva från första kontakten. Under behandlingens gång har jag känt mig trygg och väl omhändertagen - för att inte tala om betydligt mer rörlig i kroppen. Kan varmt rekommendera Napractiva."

Alma Johanson

Kund

"Otroligt proffsig, kunnig och omtänksam. Klart bästa naprapat jag besökt."

Aaron Kroon

Kund

"Jag mår mycket bättre redan efter första besök och jag ser framemot med mera besök hos er. Jag hoppas att alla smärtor kommer att försvinna! Tack igen för att du finns ⭐⭐⭐⭐⭐👌"

Tina Gatsinzi

Kund

"Jag har haft problem med ryggen i flera år och tog äntligen tag i problemet... Redan efter första besöket hos Julian kände jag mig mer rörlig och hade mycket mindre smärta i ryggen, kan inte annat än att rekommendera! 5/5."

Jimmie

Kund

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Proffs 👍"

Maria-Paz Sundberg

Kund

"Otroligt vänligt och bra bemötande. Proffsigt rakt igenom! Mina besvär jag hade med nacke och arm är nu borta."

Dimitris Dim

Kund

"Professionell och personlig. Bra bemötande och utförande avgör. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!"

Lisa Mellgren

Kund

"Jag har haft reumatoid artrit i många år. En dag såg jag en annons på Facebook om att Napractiva botar olika smärtor. Jag provade det och redan efter fem pass känner jag en stark förbättring. Jag minskade antalet tabletter från flera om dagen till en. Jag mår bra, jag kan leva och arbeta normalt utan smärta. Jag vill säga ett stort tack till Julian. Han utför mirakel."

Rima Pukeniene

Kund

"Den absolut bästa naprapaten jag besökt, kan definitivt rekommendera Julian till alla som söker en erfaren, professionell och engagerad person som verkligen kan sitt yrke. Kommer definitivt tillbaka!"

Reanwar Asaad Ali

Kund

"Jag har haft ryggproblem i snart 3 år, gått till olika naprapater, varit till Fascia kliniken, sjukgymnaster via vården, till slut skrev sjukvården ut mig med 'Vi kan inte göra mer, du får lära dig leva med dina rygg besvär'. Jag fick sedan tips på Julian och Napractiva. Har varit där några gånger nu och varenda gång kommer jag ut som en ny människa. Känner att jag äntligen är på väg att få bukt med mina ryggproblem."

Heba El Sheemy

Kund

"Lätt att hitta platsen. Det hjälpte mycket redan på en gång. 👍🏽 Jag är mycket nöjd."

Senait Misgina

Kund

"Efter år av smärtor i nacken och besök hos ett antal naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer så hade jag tappat hoppet. Bokade en tid hos Julian inkl. akupunktur och kände direkt att det här var en helt annan nivå. Högt engagerad och extremt duktig naprapat med det där lilla extra. Rekommenderar varmt Julian - den bäste jag besökt."

Cecilia Saberi

Kund

"Den bästa naprapaten jag varit till."

Katarina

Kund

"Kunde knappt gå före besöket. 30 minuter senare var jag pånyttfödd. :)"

Curt Heinrich

Kund

"Så nöjd, har varit kund ca 7 år."

Jeanette Falk

Kund

"Första av 8 napprapater / fysioterapeuter som hittat grundorsaken till flertal idrottsskador."

Theo Gunnberg-Querat

Kund

"Min sambo har haft problem med rygg och nacke i flera år, han har gått till alla möjliga olika, t.o.m. kotknäckaren i stan, men inget har hjälpt. Men idag träffade vi den bästa naprapaten i Sverige. Min sambo kan äntligen röra sig och har äntligen kraft att orka leka och busa med sin dotter igen. Rekommenderas starkt! Han gör olika saker som man ser på videoklipp utomlands, men ingen annan kiropraktor eller naprapat har någonsin gjort det, förutom han, och han gjorde det. Min sambo är så nöjd och känner att han äntligen kan andas, utan att må dåligt. 11/10 möjliga får detta besöket."

Emelie Ekholm

Kund

"Redan efter första gången kände jag skillnad, här får man resultaten man söker efter."

Daniel Livani

Kund

"This team is probably the best in Europe! Thank you for saving my body so many times! With training martial arts a lot of things happen. Julian with team always helps me to get back on track. Thank you!!"

P Capitaõ Grape

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. ;) Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Naprapat Huddinge - Napractiva - Huddinges naprapat - Bästa naprapat i Huddinge - Logga - Separator with icon - 55x54

Napractiva - Huddinges naprapat finns där du finns!

Slipp stress kring resande i en storstad. Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst - när du vill, var du vill! Få alla Napractiva - Huddinges naprapats populära tjänster där du är. Under tiden du skulle behöva köra till oss - eller åka kollektivtrafik - kan du istället vila, njuta och återhämta dig, där du trivs bäst och där du har lättast att slappna av. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan. Genom att boka våra smidiga hembesök eller kundbesök (på ditt företag, hotell eller annan valfri plats) i Huddinge - får du tjänsten du önskar, när du vill, var du vill. Vi på Napractiva – Huddinges naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Huddinge med omnejd – var än du befinner dig och föredrar det. Varmt välkommen med din bokning här!

Naprapat Huddinge - Napractiva - Huddinges naprapat - Hembesök och kundbesök - 1

Hembesök & kundbesök i Huddinge

Napractiva - Huddinges naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Huddinge med omnejd - var än du befinner dig och föredrar det! Vår kompetenta och professionella naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer till dig där du är, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig på din återhämtning, utan stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Varmt välkommen att boka din tid här och så ses vi helt enkelt hos dig, på adressen du valde, exakt då! Väl mött!

Naprapat Huddinge - Napractiva - Huddinges naprapat - Napractivas lokaler - 1

Lokaler i Stockholm & Sollentuna

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i våra trevliga lokaler på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm eller på Aniaraplatsen 4 i Sollentuna. Du hittar gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet, strax intill lokalerna, med kort gångavstånd till varje lokal. Mer info kring hur du hittar till våra lokaler i Stockholm & Sollentuna finns här - varsågod! Vi tillhandahåller snabb och proffsig hjälp med många olika typer av besvär och skador, samt kan hjälpa dig slippa smärta och obehag redan idag. Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Varmt välkommen!

Mån - Fre: 08:00 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Få våra tjänster gratis!

Napractiva - Huddinges naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig - via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Huddinge hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir inte längre trött efter mat - tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

LÄS MER
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid