Napractiva - Huddinges naprapat - Bästa naprapat i Huddinge - Logga - Vit - 80x79

Friskvård för personal Huddinge

Vi stödjer alla former av friskvårdsbidrag!

Friskvård för personal Huddinge

Friskvård för personal, Tjänster

Napractiva – Huddinges naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig – via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Huddinge hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska eller helt eliminera stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir t ex inte längre trött efter mat – tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

BOKA TID
Friskvård för personal Huddinge: Till stora & små företag

Följande information riktar sig speciellt till dig som är företagsägare eller personalansvarig på ett företag! Visste du att du kan få mycket friskare, gladare, produktivare och mer välmående personal, samtidigt som du ökar trivsel och maximerar företagets produktivitet? Allt detta och mycket mera därtill kan du snabbt & enkelt lyckas med genom att använda vår friskvård för personal i Huddinge! Skräddarsydda återhämtningsövningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vår friskvård för personal i Huddinge minskar bland annat eller helt eliminerar skadlig stress, effektivt främjar avslappning, ökar koncentrationsförmågan, förankrar i nuet, ger lugn & ro, ökar syreupptaget i kroppen (vilket gör personalen mer alert & pigg), förbättrar matsmältningen (man blir inte trött efter mat – tvärtom!), ökar lungkapaciteten, med mycket mera. Allt detta gör din personal mycket mer produktiv och effektiv på jobbet! Hjälp din personal bli sin bästa version – alla vinner på det!

Napractiva – Huddinges naprapats kunniga & proffsiga naprapater i Huddinge tillhandahåller kompletta, holistiska & trygga naprapatbehandlingar i Huddinge, samt bästa massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching & friskvård för personal i hela Huddinge med omnejd.

Intresserad eller har fler frågor? Du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss – vi svarar snabbt och hjälper dig gärna!

Investera i friskvård - alltid vinst!

Investera i friskvård för personal! Hos Napractiva – Huddinges naprapat hittar du bästa friskvård för personal i Huddinge! Vi är en mycket stolt leverantör av hälsa, välmående & friskvård för flera stora företag i Huddinge med omkringliggande orter. Napractiva – Huddinges naprapat samarbetar med bl a Wellnet, Benify och ActiWay som aktivt bidrar till att arbetsgivare får friskare personal. Dessutom erbjuder Napractiva – Huddinges naprapat olika paketlösningar gällande förebyggande naprapatbehandlingar, massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching & friskvård för personal i hela Huddinge. Napractiva – Huddinges naprapats friskvård för personal är en smart långsiktig investering i såväl personalen som i företagets produktivitet. Resultatet är ökad trivsel och effektivitet. Och du är hjärtligt välkommen att fullt ut använda alla dina förmåner hos oss!

Massage & förebyggande av stress.

Massage i synnerhet minskar den kognitiva stressen. Vår friskvård för personal i Huddinge innefattar bl a massage i Huddinge. Att massage gör kroppen och musklerna mjukare är ju välkänt vid det här laget, men nu pekar alltmer forskning på att massage och beröring även påverkar det psykiska välmående väldigt positivt. Napractiva – Huddinges naprapats terapeutiska massage stimulerar hjärnans belöningssystem och har visat sig högst relevant i stressbehandlingar, krishanteringsterapi och hjälp vid ångesttillstånd på arbetsplatsen. Även de som stressar på jobbet och arbetar i oergonomiska ställningar som är dåliga för muskler och leder kan få mycket hjälp av vår terapeutiska massage då den mjukar upp spänningar och ger lugn, samt psykiskt välmående.

Förebyggande naprapatbehandlingar på jobbet.

En stor del av alla sjukskrivningar idag orsakas av besvär i rygg, nacke, muskler och leder. Därför anlitar alltfler företag naprapater i förebyggande och rehabiliterande syfte. Dessutom betraktas de flesta av våra populära tjänster & behandlingar som en skattefri förmån och är avdragsgiltiga. Läs gärna mer om detta på Skatteverkets webbplats! Napractiva – Huddinges naprapats friskvård för personal i Huddinge innefattar även våra berömda. topprecenserade naprapatbehandlingar.

Ergonomi handlar om smarta vardagsval.

Variation och rörelse i vardagen är nyckeln som lindrar stela muskler och leder som gör ont. Kroppen är gjord för att vara i rörelse, detta stimulerar produktionen av ledvätskan som smörjer lederna. Vi rekommenderar att man både varierar sitt rörelsemönster & byter position under arbetsdagen, för att få bättre cirkulation till musklerna. Ta gärna pauser, sträck och töj, aktivera de områden där du har ont. Om du har ett höj- och sänkbart skrivbord utnyttja det på bästa sättet. Ett tips är att börja arbetsdagen från stående position eftersom du har sovit hela natten och din kropp borde vara utvilad. Efter lunchen kan du variera från stående till sittande, om du känner att benen är trötta. Du är varmt välkommen att kontakta Napractiva – Huddinges naprapat närsomhelst om du har fler frågor eller vill ha individuellt anpassade råd, samt konsultation kring detta!

Rör på dig! Höj pulsen och bli friskare.

Regelbunden träning, två till tre gånger i veckan ger positiv effekt på allmänkonditionen och det allmänna välbefinnandet. Som en del av Napractiva – Huddinges naprapats kompletta friskvård för personal i Huddinge erbjuder vi förstås även hjälp med detta. Intensiteten på träningen bör vara så pass intensiv att man blir lätt andfådd och får lite svårt att prata samtidigt. Det gäller att få upp pulsen över 120–130 slag per minut, för att nå de positiva hälsoeffekterna. Ta alla chanser du kan till rörelse! Tips! Ta trapporna i stället för rulltrappa eller hiss, cykla när det är möjligt, gå av tunnelbana eller buss ett par stationer tidigare för att gå en bit eller gå en promenad på lunchen.

Låt inte den kognitiva stressen ta över!

Idag är den psykosociala arbetsmiljön på många arbetsplatser sämre än den fysiska. Stresshanteringen utgör en integrativ och viktig del av Napractiva – Huddinges naprapats friskvård för personal i Huddinge. När skrivbordet aldrig blir tomt efter en avslutad arbetsdag är risken att människor jobbar för mycket och att en känsla av otillräcklighet infinner sig. Allt detta kan vår friskvård för personal hjälpa dig eliminera. Du kan börja leva ett helt nytt, mycket bättre och lyckligare liv – inom bara några få veckor!

Beteendeförändring - tänk annorlunda med kognitiv beteendeterapi & mindfulness.

En kombination av KBT (kognitiv beteendeterapi) och mindfulness ger bäst resultat när det handlar om krishantering. Napractiva – Huddinges naprapats KBT utgör en betydellsefull beståndsdel av vår friskvård för personal i Huddinge. Arbetslivet innebär ofta mycket tidspress och höga krav på prestation. KBT (kognitiv beteendeterapi) och mindfulness är det bästa sättet att hantera dessa situationer. De som använder sig av mindfulness blir i regel mycket mer positiva, stresståliga och hanterar framtida stress betydligt bättre. Man bygger en mental acceptans som gör att man kan fokusera mer på prestationen än på att trycka undan känslor – med mycket bättre arbetsresultat som följd!

``Aktiv vila`` - förändra din arbetsplats med hjälp av mindfulness & yoga!

”Aktiv vila” är en effektiv paus för kroppen och positiv energi för hjärnan! ”Aktiv vila” är även en aktivitet på arbetsplatsen där medarbetarna får veta det senaste om den kognitiva stressen. ”Aktiv vila” ingår med och är en varmt rekommenderad fragmentdel av Napractiva – Huddinges naprapats friskvård för personal i Huddinge. Förutom att medarbetarna får veta det senaste om den kognitiva stressen får de dessutom en praktisk stund med skräddarsydda återhämtningsövningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet. De lär sig därutöver att göra smarta och aktiva makro vilopauser i sin vardag & arbetsdag. En härlig mix av teori och praktik! En samling av yoga & mindfulness övningar, kombinerade med muskulär stretching, där extra stort fokus läggs på andningen, vilket ger deltagarna en stund av medveten närvaro, samt en bredare grund som gör det lättare att hitta fokus för att förebygga de fysiska och kognitiva hindren.

”Aktiv vila” är en riktigt effektiv metod för återhämtning i arbetet. Återhämtningen har hittills handlat mycket om att ladda batterierna med fysisk träning efter en lång arbetsdag. Men vi har ju alla en viss, begränsad mängd energi som lätt kan ta slut vid stressiga situationer, även om vi tränar. Med ”Aktiv vila” lär man sig att ta kontroll över de stressfaktorerna som har identifierats och påverkar en mest, samtidigt som den fysiska träningen effektiviseras. ”Aktiv vila” får dig att andas här och nu – och bli av med stressen. Om du andas rätt under en längre tid, då kommer kroppsliga funktioner och ditt kognitiva välbefinnande påverkas positivt. Andningen är en nyckel till kroppens alla funktioner. Den är gasen och bromsen på samma gång. Rätt andningsteknik kan hjälpa en få mer energi hela dagarna och få starkare lungor hela livet.

Några av konkreta fördelar med Napractiva – Huddinges naprapats ”Aktiv vila” andningsövningar är:

  • Minskar stress och främjar avslappning
  • Ökar koncentrationsförmågan
  • Förankrar i nuet
  • Ger massor av extra energi
  • Ger lugn och ro
  • Ökar syreupptaget i kroppen vilket gör personen mer alert och pigg
  • Förbättrar matsmältningen vilket bl a gör att man inte blir trött efter lunch
  • Ökar lungkapaciteten
  • Kan ha en uppvärmande effekt på kroppen
  • Med mycket mera!

Är du intresserad av ”Aktiv vila” eller har frågor? Du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer info!

Krishantering - du är inte ensam, låt oss hjälpa dig!

Vi på Napractiva – Huddinges naprapat erbjuder även professionell KBT. En svår livssituation kan kännas svår att hantera på egen hand. Det kan vara en situation som man själv befinner sig i eller indirekt påverkas av. Oavsett hur situationen ser ut är det viktigt att prata med någon och att få hjälp. Det kan gälla relationsproblem, övergrepp, självmordstankar, sorg, separation, ångest eller andra problem. Vid krishantering kan ett samtal vara på liv och död, ett annat kan fungera som hjälpsam, ibland rentav livsförändrande vägledning. Vi kan hjälpa människor ta makt över sitt liv och förändra sin livssituation! Letar du efter professionell hjälp kring krishantering genom bl a riktigt effektiv KBT har du hittat den! Varmt välkommen att kontakta oss & få hjälp!

Hälsoångest - frisk men sjuk ändå.

Att lida av hälsoångest (hypokondri) är att ha omåttlig ångest över sin hälsa eller att drabbas av sjukdomar. Stora delar av livet kan börja kretsa kring tolkningar av sjukdomssymtom och sökningar efter fel i kroppen. Man vill absolut veta att ingenting är fel i kroppen. Allt detta kan leda till tvångsmässiga beteenden, kraftiga tolkningar av fysiska symtom, upprepad vårdkontakt, missnöje och misstro gällande läkarbesök och ansträngda relationer till anhöriga. Hälsoångesten tar ofta den energi som behövs till arbete, relationer och aktiviteter. Depression och ångestproblematik kan utvecklas i samband med hypokondrin, men också kan dem vara en underliggande förklaring till hypokondrins uppkomst. Om hälsoångest hindrar människor från att leva på det sätt man vill bör man kontakta oss, en vårdcentral eller en öppen psykiatrisk mottagning. Det är naturligtvist extremt viktigt att inte misstolka situationen och felaktigt sätta etiketten ”hypokondri” på en patients situation – då detta kan leda till långvariga fysiska och psykiska skador, samt kan dessutom bokstavligen vara livsfarligt! Det är endast när detta kan fastställas med 100% säkerhet som vi rekommenderar vår KBT (kognitiv beteendeterapi) som en behandling med bäst effekt över lång tid, ofta med permanent lättnad och fina effekter man behåller under många år framöver. Den absoluta majoriteten av de som väljer att genomgå vår KBT (kognitiv beteendeterapi) brukar må mycket bättre efter sin behandling!

Terapeutens tips kring krishantering.

Att kunna hantera sin stress är en framgångsfaktor som kommer att ge dig ett mycket lugnare & lyckligare liv! Nedan finns några tips från experterna som kan hjälpa människor att höja sin stresstolerans (källa: Doktorn.com)

Balansera mera – Prioritera att hitta en optimal balans mellan familj, arbete och fritid som passar just dig och din situation. Skilj på arbete och fritid, samt odla egna intressen så mycket du bara kan.

Sätt realistiska mål – Du behöver inte vara perfekt på allt. Sätt ribban på rimlig nivå. Det är också ok att säga ifrån när kraven blir alldeles för höga och att säga nej vid behov.

Ge dig tid – Se till att du får tid för eftertanke och återhämtning, utveckling och glädje varje dag. Tid för dig själv under varje dag, även om det bara är 30-40 minuter. Planera inte fullt varje dag, ha lite tid över för oförutsedda händelser.

Sortera, prioritera och delegera – Välj bort sådant du inte kan påverka och sådant som inte ligger inom ditt ansvarsområde. Fokusera istället på det som ger dig glädje.

Analysera ditt stressmönster – Analysera djupt och lär känna dig själv. Hur reagerar du? Vilka situationer skapar stress? Vad kan du påverka i dessa situationer? Vad kan du göra för att förändra attityderna för det? Skapa en handlingsplan och var redo att agera enligt handlingsplan när det händer igen.

Lätta på trycket – Tala om vad du tycker och känner. Det är bättre att säga ifrån, än att du bär irritation och ilska inom dig. Var dock försiktig med hur du gör det, för att inte försämra situationen ytterligare. Sök aktivt och prioritera en lösning som hjälper alla. Nyckelordet är alltid: balans.

Motionera mera – Rör på dig minst en halvtimme per dag, svettas och höj din puls. Det ger mer ork, bättre kondition, samt har en lång rad andra, fantastiska fysiska och mentala fördelar.

Ät bra och regelbundet – Ät en varierad kost på regelbundna tider. Ät till exempel inte samma varje dag, variation ger också ett skönt avbrott.

Återhämtning – Se till att du får ordentligt med djup sömn. Detta är riktigt vikigt. Den djupa sömnen är kritisk för kroppens återhämtning och återuppbyggnad. Lär dig dessutom snabbavslappning vid behov och mikropausa oftare när du känner att du har gått upp i varv i onödan.

Friskvård för personal Storstockholm: Boka på din ort
Google Recensioner
4.9
219 recensioner
×
js_loader

Napractiva Rehab

Taggar

Företagsfriskvård Huddinge, Friskvård för personal Huddinge

v

Nöjda kunder

"Den bästa naprapaten jag varit till."

Katarina

Kund

"Kunde knappt gå före besöket. 30 minuter senare var jag pånyttfödd. :)"

Curt Heinrich

Kund

"Så nöjd, har varit kund ca 7 år."

Jeanette Falk

Kund

"Första av 8 napprapater / fysioterapeuter som hittat grundorsaken till flertal idrottsskador."

Theo Gunnberg-Querat

Kund

"Min sambo har haft problem med rygg och nacke i flera år, han har gått till alla möjliga olika, t.o.m. kotknäckaren i stan, men inget har hjälpt. Men idag träffade vi den bästa naprapaten i Sverige. Min sambo kan äntligen röra sig och har äntligen kraft att orka leka och busa med sin dotter igen. Rekommenderas starkt! Han gör olika saker som man ser på videoklipp utomlands, men ingen annan kiropraktor eller naprapat har någonsin gjort det, förutom han, och han gjorde det. Min sambo är så nöjd och känner att han äntligen kan andas, utan att må dåligt. 11/10 möjliga får detta besöket."

Emelie Ekholm

Kund

"Redan efter första gången kände jag skillnad, här får man resultaten man söker efter."

Daniel Livani

Kund

"This team is probably the best in Europe! Thank you for saving my body so many times! With training martial arts a lot of things happen. Julian with team always helps me to get back on track. Thank you!!"

P Capitaõ Grape

Kund

"Kanske bästa i Sverige 🙏"

Jerry Orrebacken

Kund

"Fantastiskt! De långvariga ryggproblem jag dragits med under många år har efter bara några få besök hos Julian minskat rejält. Detta har ingen av alla de tidigare kiropraktorer eller naprapater jag besökt genom åren lyckats med. Trevligt, effektivt och med goda resultat."

Rikard Ericsson

Kund

"Fruktansvärt bra service och idrottsmassage! Kan starkt rekommendera!"

Anes Burnic

Kund

"Julian är grymt duktig. Redan från första besöket kunde han minska min smärta. Han har behandlat mig över ett år nu. Och nu behandlar han mitt handikapp och jag ser väldiga förbättringar. Helt grym snubbe."

Johan

Kund

"Jag kan verkligen rekommendera Napractiva. Jag har gått till Therese i lite över ett halvår och har fått så bra hjälp med mina ryggproblem."

Emilie Kindvall

Kund

"Nybesök – Har haft problem i över 30 år. Gått till många men ingen har kunnat hjälpa mig med höften, bröstrygg och nacken. Julian hade ett fantastiskt bemötande. Ställde många frågor och hittade direkt grundproblemet. Julian, jag gillar ditt sätt att läsa 'kunden', se det dolda, vara rak, tydlig, professionell och ärlig. Du har humor med glimten i ögonen. Vilken gåva att du kan hjälpa människor. Jag kände mig redan bättre efter första behandlingen. Är hoppfull och tacksam. Rekommenderar varmt!"

Katharina Brannlund

Kund

"Professional, friendly, competent and likeable!"

David Bergman

Kund

"Har varit till mängder av olika kiropraktorer, massörer och naprapater utan resultat, men Julian är den första som har gett mig genuint hopp om förbättring. Extremt professionell, men samtidigt ett tryggt bemötande med ett genuint intresse och engagemang att hjälpa till. Rak och ärlig. Rekommenderar starkt."

Ronja Brännlund

Kund

"Jag rekommenderar 100% Napractiva, där är alla väldig duktiga och professionella. 😊"

Andrea Restrepo

Kund

"Professionellt hjälp, Julian är väldigt kunning. Smärtan försvinner efter några behandlingar."

Ksenia Augervald

Kund

"Jag hade ont när jag kom dit men nästan smärtfri när jag gick. Tack för hjälpen."

Imran Jakobsson

Kund

"Underverk för min axel, arm och nacke. Har inte haft så här mycket hopp om bättring på evigheter."

Lotta Hammarström

Kund

"Proffsigt bemötande och otroligt bra naprapat! Här känner man att man är i trygga händer. 🌸"

Nina Ahlgren

Kund

"Fantastik behandling och bemötande. Jag känner mig väldigt trygg och i goda händer. Så proffsig behandling som hjälper mig så mycket!! Tack tack tack. ☀️🙏"

Fia Aunsmo

Kund

"Jag har nyligen besökt denna fantastiska naprapat och jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min upplevelse. Naprapaten var mycket kunnig och professionell, och behandlingen var verkligen effektiv. Jag upplevde ständig smärta i ryggen och nacken och hade svårt att hitta lättnad från mina besvär. Men efter att ha besökt naprapaten kände jag en omedelbar förbättring av min smärta och ökad rörlighet."

Patrick

Kund

"Fantastisk kvalitet i bedömning och behandling av skada. Professionellt. Super nöjd."

Charles Wyatt Ehrstedt

Kund

"Jag har haft en otroligt positiv upplevelse av Julian och Napractiva från första kontakten. Under behandlingens gång har jag känt mig trygg och väl omhändertagen - för att inte tala om betydligt mer rörlig i kroppen. Kan varmt rekommendera Napractiva."

Alma Johanson

Kund

"Otroligt proffsig, kunnig och omtänksam. Klart bästa naprapat jag besökt."

Aaron Kroon

Kund

"Jag mår mycket bättre redan efter första besök och jag ser framemot med mera besök hos er. Jag hoppas att alla smärtor kommer att försvinna! Tack igen för att du finns ⭐⭐⭐⭐⭐👌"

Tina Gatsinzi

Kund

"Jag har haft problem med ryggen i flera år och tog äntligen tag i problemet... Redan efter första besöket hos Julian kände jag mig mer rörlig och hade mycket mindre smärta i ryggen, kan inte annat än att rekommendera! 5/5."

Jimmie

Kund

"Fantastiskt bemötande och mycket nöjd redan efter första behandlingen av nacke och rygg. Förtroendeingivande och mycket professionell. Med skador och operationer känner jag att jag hittat 'rätt'. Tack!"

Jenny Wallin

Kund

"Proffs 👍"

Maria-Paz Sundberg

Kund

"Otroligt vänligt och bra bemötande. Proffsigt rakt igenom! Mina besvär jag hade med nacke och arm är nu borta."

Dimitris Dim

Kund

"Professionell och personlig. Bra bemötande och utförande avgör. Mycket nöjd. Rekommenderas varmt!"

Lisa Mellgren

Kund

"Jag har haft reumatoid artrit i många år. En dag såg jag en annons på Facebook om att Napractiva botar olika smärtor. Jag provade det och redan efter fem pass känner jag en stark förbättring. Jag minskade antalet tabletter från flera om dagen till en. Jag mår bra, jag kan leva och arbeta normalt utan smärta. Jag vill säga ett stort tack till Julian. Han utför mirakel."

Rima Pukeniene

Kund

"Den absolut bästa naprapaten jag besökt, kan definitivt rekommendera Julian till alla som söker en erfaren, professionell och engagerad person som verkligen kan sitt yrke. Kommer definitivt tillbaka!"

Reanwar Asaad Ali

Kund

"Jag har haft ryggproblem i snart 3 år, gått till olika naprapater, varit till Fascia kliniken, sjukgymnaster via vården, till slut skrev sjukvården ut mig med 'Vi kan inte göra mer, du får lära dig leva med dina rygg besvär'. Jag fick sedan tips på Julian och Napractiva. Har varit där några gånger nu och varenda gång kommer jag ut som en ny människa. Känner att jag äntligen är på väg att få bukt med mina ryggproblem."

Heba El Sheemy

Kund

"Lätt att hitta platsen. Det hjälpte mycket redan på en gång. 👍🏽 Jag är mycket nöjd."

Senait Misgina

Kund

"Efter år av smärtor i nacken och besök hos ett antal naprapater, sjukgymnaster och kiropraktorer så hade jag tappat hoppet. Bokade en tid hos Julian inkl. akupunktur och kände direkt att det här var en helt annan nivå. Högt engagerad och extremt duktig naprapat med det där lilla extra. Rekommenderar varmt Julian - den bäste jag besökt."

Cecilia Saberi

Kund

"Jag har gått till Julian i ca 8 år. Efter att ha haft problem med ryggen från att träna simning 10 pass / vecka, så känner man direkt skillnad efter ett fantastiskt besök. Nu när jag tränar för och tävlar i triathlon på nationell nivå. Så har det varit toppen med att boka in en behandling. Oavsett om det är en naprapatbehandling för ryggen eller en massage för att återhämta kroppen. Alltid toppklass och supertrevligt."

Calle Westberg

Kund

"Har elitidrottat i 15 år och haft mängder av olika naprapat / sjukgymnaster genom åren. Men här har jag fått min bästa behandling. Proffsigt bemötande och åtgärdade mina problem direkt. Kan starkt rekommendera ett besök, ni kommer inte ångra er."

Klas Nordström

Kund

"Gick från att behöva ta morfin till att kunna gå utan smärta."

Arad Basketball

Kund

"Trevligt bemötande, gav ett mycket kompetent intryck."

Robin Maddock

Kund

"Mycket duktig naprapat, jättetrevlig och vet vad han gör! Varmt rekommenderar! 🙂"

Marko Jovanovic

Kund

"Fått hjälp med bli av med intensiva nack & axelsmärtor efter tips om Julian av släkting. Proffesionellt mottagande och behandling, man vet vad man gör och det kan kännas. ;) Rekommenderas starkt."

Pelle Nilsson

Kund

"Professionell och tog sig tiden att kontrollera hela kroppen för att hitta källan till mina problem för att sedan ge mig en handlingsplan."

Lina Persson

Kund

"Julian är väldigt kunnig och kunde snabbt identifiera vad mitt problem var och vilka steg som jag behövde ta för att åtgärda det. Rekommenderas starkt."

Linus Videfors

Kund

"Julian på Napractiva är en utomordentligt kunnig, precis och kompetent behandlare! Han tar emot en med ett trevligt och förtroendeingivande sätt och man går därifrån med rak och smärtfri rygg och ny energi."

Anja Qvarforth

Kund

"Julian är riktigt duktig och bemöter sina kunder på deras nivå. Han förstår nivån på träning jag är på och både anpassar kommunikation och behandling utefter det på ett klockrent sätt."

Joakim Nilsson

Kund

"Otroligt nöjd med både bemötande och behandling hos naprapat! Jag kommer definitivt bli en återkommande kund och kan varmt rekommendera kliniken."

Matilda Thunberg

Kund
Naprapat Huddinge - Napractiva - Huddinges naprapat - Bästa naprapat i Huddinge - Logga - Separator with icon - 55x54

Napractiva - Huddinges naprapat finns där du finns!

Slipp stress kring resande i en storstad. Spara massor av tid och fokusera istället all din energi på att koppla av, bli bättre och må bäst - när du vill, var du vill! Få alla Napractiva - Huddinges naprapats populära tjänster där du är. Under tiden du skulle behöva köra till oss - eller åka kollektivtrafik - kan du istället vila, njuta och återhämta dig, där du trivs bäst och där du har lättast att slappna av. Inget mer letande efter parkering eller nästa buss / tåg, i sommarhettan eller vinterkylan. Genom att boka våra smidiga hembesök eller kundbesök (på ditt företag, hotell eller annan valfri plats) i Huddinge - får du tjänsten du önskar, när du vill, var du vill. Vi på Napractiva – Huddinges naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Huddinge med omnejd – var än du befinner dig och föredrar det. Varmt välkommen med din bokning här!

Naprapat Huddinge - Napractiva - Huddinges naprapat - Hembesök och kundbesök - 1

Hembesök & kundbesök i Huddinge

Napractiva - Huddinges naprapat levererar alla våra populära tjänster direkt i komforten av ditt eget hem eller på ditt företag, hotell eller annan valfri plats i hela Huddinge med omnejd - var än du befinner dig och föredrar det! Vår kompetenta och professionella naprapat, massör / massös eller akupunktör kommer till dig där du är, vilket sparar din värdefulla tid och gör att du kan fokusera dig på din återhämtning, utan stress som resor till och från lokaler i en storstad medför. Varmt välkommen att boka din tid här och så ses vi helt enkelt hos dig, på adressen du valde, exakt då! Väl mött!

Naprapat Huddinge - Napractiva - Huddinges naprapat - Napractivas lokaler - 1

Lokaler i Stockholm & Sollentuna

Föredrar du istället att resa till och besöka en lokal är du även alltid varmt välkommen att boka en tid i våra trevliga lokaler på Sankt Eriksgatan 48D i Stockholm eller på Aniaraplatsen 4 i Sollentuna. Du hittar gott om parkeringsplatser i omedelbar närhet, strax intill lokalerna, med kort gångavstånd till varje lokal. Mer info kring hur du hittar till våra lokaler i Stockholm & Sollentuna finns här - varsågod! Vi tillhandahåller snabb och proffsig hjälp med många olika typer av besvär och skador, samt kan hjälpa dig slippa smärta och obehag redan idag. Hjärtligt välkommen!

Öppettider

Varmt välkommen!

Mån - Fre: 08:00 - 19:00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Få våra tjänster gratis!

Napractiva - Huddinges naprapat stödjer alla former av friskvårdsbidrag! Friskvårdsbidraget är ett bidrag som arbetsgivare kan välja att ge sina anställda. Då betalar du inte för våra tjänster själv, utan det är din arbetsgivare som betalar åt dig - via ditt friskvårdsbidrag. Hos oss kan du använda ditt friskvårdsbidrag till alla tjänster som är godkända som friskvård! Våra proffsiga naprapater i Huddinge hjälper dig gärna kring alla frågor. Hos oss blir du frisk, välmående och maximerar din produktivitet. Skräddarsydda återhämtningsövningar & uppföljningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet ingår. Vi hjälper dig effektivt minska stressen, främja avslappningen, öka koncentrationsförmågan, lungkapaciteten och syreupptaget i kroppen (vilket gör dig mer alert och pigg), förbättra matsmältningen (du blir inte längre trött efter mat - tvärtom), med mycket mera! Allt detta gör dig mycket mer produktiv och effektiv på jobbet!

LÄS MER
Vi använder cookies. Hantera.
Vi använder cookies. Hantera.
Boka tid